Walthamstow High Street

Walthamstow High Street

Recognition: Winner National Housing Awards 2015, New London Award 2016: Mixed-use, Planning & Placemaking Award 2016: Design Excellence, RICS Award 2016: Community Benefit Highly Commended and Regeneration Highly Commended, National Housing Award 2015: Best Regeneration Project and Overall Winner, What House? Award: Best Brownfield Development Gold Award, What House? Award: Best Partnership Silver Award

 

The Scene was a high profile regeneration scheme for Waltham Forest Council. The development would provide new residential, a 9 screen cinema and 5 restaurants; thereby stimulating an evening economy.

 

Integral to the success of the scheme was the public realm surrounding the development which has been developed by Project Centre. It was a collaborative project ensuring synergy between the developer of the scheme and the refurbishment of the public realm to meet the Client’s regeneration aspirations.