Waltham Forest Parking Consultations

Waltham Forest Parking Consultations

The London Borough of Waltham Forest commissioned Project Centre to carry out the design and consultation of two controlled parking zones.

 

The consultation pack included an eight page consultation leaflet, an A4 questionnaire with return envelope and an A5 monitoring form.

 

Alongside a detailed consultation with the wider community we also conducted exhibitions to encourage open discussions on the various elements of the scheme.

 

The exhibitions proved to be a great success with a high turnout of both local residents and local businesses.

 

Residents approved the Council’s plans to introduce parking controls and the controlled parking zones have now been introduced.

 

The Council was impressed with design standards set in the consultation documents and have used it as a template for their consultations on parking and other schemes.